Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NORJOBS SRL, cu sediul in Galati, str. Alexandru cel Bun, nr 15, inscrisa in Registrul Comertului sub nr. J17/1464/2007, CUI RO22355411, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: facilitarea obtinerii unui loc de munca in Norvegia.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele.
Acestea sunt necesare atat pentru prezentarea catre potentialii angajatori cat si pentru intocmirea documentatie necesare in cazul obtinerii unui loc de munca.
Refuzul dvs. determina descalificarea pentru obtinerea unui loc de munca in Norvegia, prin intermediul SC NORJOBS SRL.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partenerilor contractuali(doar in scopul obtinerii unui loc de munca pentru dumneavoastra) sau eventualilor angajatori. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: str. Alexandru cel bun, nr 15, Galati, 800193 sau prin email la adresa: office@norjobs.ro.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in Norvegia, in vederea obtinerii unui loc de munca. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.