Depunere CV, usor si eficient!

Pentru a putea face parte din baza noastra de date, la care au acces direct firme partenere din Norvegia, tot ce trebuie sa faceti este sa va completati CV-ul.
Va rugam sa acordati o deosebita atentie completarii CV-ului, deoarece acesta reprezinta cartea dumneavoastra de vizita in fata angajatorilor, e cel prin care creati prima impresie, iar aceasta conteaza foarte mult.

Completarea CV-ului se va face in limba engleza, cunoasterea acesteia fiind esentiala in lucrul cu angajatorii norvegieni. Trebuie doar sa urmati pasii din meniul Depune CV si in cateva minute veti avea o sansa in plus sa obtineti un loc de munca mai aproape de ceea ce doriti. Restul documentatiei va fi necesara doar in prezenta unei oferte pentru dumneavoastra, moment in care va vom contacta telefonic.

Modificari, completari

Pentru a modifica sau completa cv-ul depus trebuie sa accesati meniul Modifica CV.

Se intampla sa omiteti o informatie sau sa completati anumite campuri gresit, de aceea va punem la dispozitie posibilitatea de a va modifica CV-ul depus.
Trebuie doar sa fiti autentificati si urmand aceeasi pasi ca la depunerea CV-ului veti putea sa modificati sau sa adaugati unde este necesar.
Cel mai imporant aspect, pe care ar trebui sa-l actualizati cat mai des posibil, este acela privind data de la care sunteti disponibil, un criteriu foarte important in alegerea candidatilor de catre firme.